BMW M Experience Körupplevelse

En körupplevelse med stort M

Är du ute efter en körupplevelse utöver det vanliga, en körupplevelse där du får uppleva en annan dimension av körning. Då har du kommit helt rätt! 

När du bokar en körupplevelse med BMW Driving Experience får du lära dig att manövrera BMWs senaste modeller på bana eller snö och is. Körupplevelsen består av en teoretisk del, och en praktisk del som leds av BMW M-certifierade instruktörer med lång erfarenhet. Körupplevelsen avslutas med ett diplom som ett minne av ditt deltagande under en upplevelserik dag.

Välj mellan våra olika körupplevelser

Hos oss kan du testa på BMW Winter Experience eller BMW M-Experience.

BMW Winter Experience är en körupplevelse där namnet säger sig själv, en adrenalinhöjande upplevelse på snö och is. Här får du en utmaning där du utvecklas som bilförare genom att lära dig att ta kontroll över vinterväglaget, hantera bilens dynamik i undanmanövrar, slalom och drifting. Du får uppleva BMW xDrive i sitt rätta element.

BMW M-Experience är en fartfylld körupplevelse på bana. Här sitter du bakom ratten i den nya och kraftfulla BMW M3 Competetion. Med fokus på bankörning får du lära dig dynamiska slalom- broms-och undanmanövrar, att hitta rätt spårval med instyrningspunkter samt in- och utgångshastighet ur kurvor.

Oavsett vilken körupplevelse du är intresserad av, kan vi garantera att det är något du sent kommer glömma.

Boka direkt!

Eller kontakta oss på victor@experience.se

Kontakta oss för en körupplevelse

Är du intresserad av en unik körupplevelse med BMW? Du kan enkelt säkra din plats direkt genom att boka din körupplevelse via vårt bokningssystem. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss.