BMW M Experience Sportbil

KÖRA SPORTBIL – EN UNIK UPPLEVELSE

Hos oss får du en unik upplevelse av att köra BMW-sportbil. Att sätta sig i en sportbil, trycka ner gaspedalen och känna adrenalinet är enkelt. Att få förståelse för snabba bilar, manövrering i höga hastigheter och känna sig trygg när man kör snabbt är en helt annan dimension. Vi erbjuder en fartfylld förarutbildning där du får köra sportbil på bana med nya BMW M3 Competetion. Det är en unik och adrenalinhöjande upplevelse att sitta bakom ratten i de senaste BMW M-modellerna på några av Sveriges främsta motorbanor, samtidigt som man får nya kunskaper om bankörning.

Förutom att köra sportbil på bana erbjuder vi konferenspaket med övernattning, trerätters middag, dryckespaket och frukost. 

Köra sportbil med ledning av M-certifierade instruktörer

Kunskapen att kunna hantera en sportbil på bana, gör att din körning spetsas och din upplevelse når nya höjder. Vi erbjuder en förarutbildning med både en teoretisk och praktisk del, som leds av BMW M-certifierade instruktörer. Med nya BMW M3 Competetion, lovar vi maximal kördynamik på bana. Du får en genomgång i dynamiska slalom- broms- och undermanövrar, hitta rätt spårval med instyrningspunkter, in- och utgångshastighet i kurvor och mycket mer.

Kontakta oss

Om du länge har funderat på att köra sportbil och vill ha en upplevelse som skiljer sig från andra, är det dags att ta tillfället i akt. I M-experience får du en fartfylld och adrenalinfylld upplevelse, samtidigt som vi ser till att du känner dig trygg och säker i din körning. Boka direkt på vår hemsida eller kontakta oss redan idag.

Boka direkt!

Eller kontakta oss på victor@experience.se