BMW M Experience Förarutbildning

Förarutbildningar utöver det vanliga

Våra förarutbildningar är annorlunda. Vi utvecklar din körförmåga och lär dig att hantera kraften i en BMW M. Vi erbjuder förarutbildningar för adrenalinhöjande körning på motorbana, is och snö. Som deltarage på våra förarutbildningar får du lära dig att hantera BMWs senaste modeller i dynamiska slalom- broms-och undanmanövrar, att hitta rätt spårval med instyrningspunkter samt in- och utgångshastighet ur kurvor. Våra förarutbildningar fokuserar även på att du ska kunna vara mer förberedd i trafiken och hantera oförutsägbara situationer i höga hastigheter.

BMW Drive Experience förarutbildningar

Våra förarutbildningar leds av instruktörer med lång erfarenhet som är certifierade av BMW Driving Experience i München. I förarutbildningarna som hålls under en heldag, ingår både boende, mat och körning på vald bana. Du får uppleva BMW M:s fulla potential under säkra omständigheter. Förarutbildningen avslutas inte bara med att du får nya kunskaper i att hantera din BMW, utan du får även ett diplom och ett oförglömligt minne. Du lämnar förarutbildningen med nya färdigheter i en ny dimension av bilkörning.

Kontakta oss

Boka din förarutbildning redan idag för att säkra din plats på banan. Har du frågor kring våra utbildningar kan du kontakta oss via vårt formulär eller kontakta oss direkt via telefon eller mejl. Vi besvara gladeligen alla dina frågor. 

Boka direkt!

Eller kontakta oss på victor@experience.se