BMW Driving Experience

Överträffande körupplevelse med BMW Driving Experience

BMW Driving Experience erbjuder fartfyllda förarutbildningar. Under ledning av våra BMW M-certifierade instruktörer, Per Johansson och Marcus Fluch. BMW Driving Experience har förarutbildningar som bidrar till att öka dina förmågor som bilförare så att du kan hantera oförutsägbara hinder på vägen, förbättra din bankörning och uppleva BMW i nytt ljus. Med BMW Driving Experience får du uppleva en ny känsla av fart och adrenalinhöjande upplevelser som kommer tillfredsställa vilken förare som helst. I en BMW-M bil får du en körupplevelse utöver det vanliga.

BMW Driving Experience banor

Optimera din körning med BMW Driving Experience och bli en bättre bilförare på bana. Vi erbjuder 5 olika banor i olika delar av Sverige. Banorna har olika karaktär som erbjuder alla olika utmaningar och upplevelser. Utöver våra 5 motorbanor där vi erbjuder bankörning, har vi också möjligheten att erbjuda körning på snö och is med BMW Winter Driving Experience. Där du som förare får optimera och utveckla dina färdigheter i körning på snö och is.

Kontakta oss för BMW Driving Experience

Är du intresserad av BMW Driving Experience? Vi besvarar gärna dina frågor, kontakta oss redan idag. Du kan även boka din BMW Driving Experience direkt och säkra din plats.

Boka direkt!

Eller kontakta oss på victor@experience.se