BMW M Experience Bankörning

Bankörning på Sveriges främsta banor

Upplev och förbättra din bankörning med BMW. Vi erbjuder bankörning och förarutbildning med BMW M. Under säkra omständigheter får du förbättra dina kunskaper i att manövrera bilen på bana och i oförutsägbara situationer. Efter att du upplevt bankörning med oss, finns risken att du kanske aldrig kommer att se körning på samma sätt igen.

Bankörning med nya BMW M3

När du bokar bankörning med oss får du sätta dig bakom ratten i nya BMW M3, trycka ner gaspedalen, se omgivningen susa förbi och känna adrenalinet brusa genom kroppen. Du får en heldags upplevelse av bankörning. För att omständigheterna ska bli så säkra som möjligt så inleds dagen med teori om körningen och dynamiken på banan. Du får en komplett förarutbildning under ledning av BMW M-certifierad instruktörer.

Hos oss kan du utöva din bankörning på fem av Sveriges främsta motorbanor. Välj datum och bana som passar dig bäst, innan du sätter dig bakom ratten i den senaste BMW M-modellen. Att utöva bankörning hos oss innebär inte bara att köra fort, utan också konsten att behärska och kontrollera bilens dyanmik. Avslutningsvis får du ett diplom och inte minst ett minne för livet.

Kontakta oss för bankörning

Kontakta oss om du har ytterligare frågor kring bankörning med BMW. Vi svara gärna på dina frågor via vårt formulär eller om du kontaktar oss direkt via telefon eller mejl. Du kan också boka tillfälle och bana direkt på vår hemsida för att säkra din plats för bankörning.

Boka direkt!

Eller kontakta oss på victor@experience.se